Estonia, Letonia, Lituania și Polonia declară interdicție de intrare pentru sportivii ruși

Estonia, Letonia, Lituania, Lituania și Polonia au adoptat o decizie care îi va împiedica pe sportivii ruși să viziteze aceste țări. “Estonia, Letonia, Lituania și Polonia au convenit...

Estonia, Letonia, Lituania, Lituania și Polonia au adoptat o decizie care îi va împiedica pe sportivii ruși să viziteze aceste țări.

“Estonia, Letonia, Lituania și Polonia au convenit asupra unei abordări regionale comune și își exprimă prin prezenta voința politică și intenția fermă de a introduce măsuri naționale temporare pentru cetățenii ruși care dețin vize UE pentru a restricționa intrarea în zona Schengen a cetățenilor ruși care călătoresc în scopuri turistice, culturale, sportive și de afaceri”, se arată în comunicatul TASS, citat pe site-ul guvernului polonez.

Se menționează că legea urmează să intre în vigoare până la 19 septembrie.

CIO a recomandat federațiilor sportive să nu permită sportivilor ruși și belaruși să participe la competiții din cauza situației din Ucraina. Astfel, sportivii din Rusia și Belarus nu vor putea participa la competițiile de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Anterior s-a raportat că Prime Fight Management a anunțat că luptătorul rus de arte marțiale mixte la categoria grea Shamil Abdurakhimov nu va putea participa la turneul UFC din SUA.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

In this article