“Este o tragedie să folosești copiii în scopuri politice!” Un fost vicepremier a criticat dur acțiunea PAS din Parlament

O tragedie! Astfel a calificat fostul vicepremier, Alexandr Muravschi, acțiunea deputaților PAS la ședința Parlamentului de joi, 17 februarie. Muravschi se întreabă dacă în viitor, atunci când vor...

O tragedie! Astfel a calificat fostul vicepremier, Alexandr Muravschi, acțiunea deputaților PAS la ședința Parlamentului de joi, 17 februarie. Muravschi se întreabă dacă în viitor, atunci când vor dezbate proiecte care țin de agricultură, vor aduce în Legislativ animale domestice?

“Copiii sunt supuși unui pericol, în perioada de pandemie. Totodată, este o tragedie, decizia de a folosi copiii. Acum să ne așteptăm că atunci când vor supune dezbaterilor un subiect ce ține de medicină, în sală vor aduce pacienți pe targă. Iar atunci când vor discuta despre agricultură, să așteptăm țărani cu vaci și capre”, a scris Alexandr Muravschi pe rețelele de socializare.

Precizăm că mai mulți copii mici au fost aduși astăzi la ședința Parlamentului pentru a fi drept exemplu la prezentarea unui proiect de lege al deputaților PAS care prevede deschiderea creșelor.

In this article