Este o situație mizerabilă dacă Maia Sandu ajunge să depindă de voturile lui Usatîi, spune analistul Vladimir Socor

Este o situație mizerabilă dacă Maia Sandu ajunge să depindă de voturile lui Renato Usatîi. Opinia a fost expusă de către analistul politic Vladimir Socor, care a comentat...

Este o situație mizerabilă dacă Maia Sandu ajunge să depindă de voturile lui Renato Usatîi. Opinia a fost expusă de către analistul politic Vladimir Socor, care a comentat rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova.

Potrivit The EpochTimes România, Socor consideră că ascensiunea politică a lui Renato Usatîi este grav dăunătoare pentru Republica Moldova, este un risc de securitate națională la adresa statului pentru că „noi nu am știut niciodată cine se află, realmente, în spatele lui Usatîi şi a banilor săi”.

„Renato Usatîi în postura de făcător de regi, sau arbitru al situației, este un coșmar pentru Republica Moldova. Un asemenea partid nici nu ar trebui să existe în Republica Moldova. Renato Usatîi este un proiect politic al mai multor forțe politice. El a trecut rând pe rând dintr-un proiect politic în altul. El a aterizat din Rusia plin de bani pe care îi împrăștia în dreapta şi în stânga în 2014, avere cu o origine total neexplicată, probabil obținută prin cine știe ce aranjamente interlope în Rusia”, a adăugat Vladimir Socor.

In this article