Episcopul Marchel de Bălți și Fălești, diagnosticat cu COVID-19

Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel a fost diagnosticat cu COVID-19, pentru a doua oară. Acesta este internat în Spitalul Clinic Bălți. Acum doi ani, fața bisericească a...

Episcopul de Bălţi şi Făleşti, Marchel a fost diagnosticat cu COVID-19, pentru a doua oară. Acesta este internat în Spitalul Clinic Bălți.

Acum doi ani, fața bisericească a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Tot atunci el a îndemnat creștinii să nu accepte să fie vaccinați împotriva coronavirusului, întrucât pandemia ar fost inventată pentru vaccinarea forțată prin cipizare, transmite breakingnews.md cu referire la nordnews.md.

Informația a fost confirmată de episcopul Marchel într-o discuție cu o jurnalistă NordNews.md, care s-a dat drept enoriașă.

Potrivit unei investigații Nordnews.md, episcopul de Bălți și de Fălești Marchel, care e monah, ar fi încălcat cel puțin două dintre ele. În urma investigații s-a demonstrat că fața bisericească ar avea un fiu dintr-o relație neoficială.

Mai mult, episcopul Marchel s-ar face vinovat și de încălcarea jurământului sărăciei, având o avere impresionantă, pe care a împărțit-o și cu băiatul său.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article