Elevii din Moldova au obținut o medalie de argint și trei medalii de bronz la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori

Elevii din Republica Moldova au obținut o medalie de argint și trei medalii de bronz la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori. Concursul s-a desfășurat în perioada 20-25...

Elevii din Republica Moldova au obținut o medalie de argint și trei medalii de bronz la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori. Concursul s-a desfășurat în perioada 20-25 iunie 2019 în orașul Agros, Cipru, transmite Breaking News.

Medalia de argint i-a revenit elevului Botezat Cătălin, Liceul Teoretic „Orizont”, mun. Chișinău, iar medaliile de bronz – elevilor Izbaș Ana-Maria, Instituția Publică Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, mun. Chișinău, Vlas Arsenie, Liceul Teoretic „Orizont”, mun. Chișinău, și Tertilov Vadim, Gimnaziul umanitar-matematic, mun. Tiraspol.

La olimpiadă au participat 97 elevi din 16 țări.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum şi Evaluare adresează sincere felicitări premianților, profesorilor, părinților și le dorește succese în continuare.

 

In this article


Join the Conversation