Edilul planifică realizarea mai multor proiecte comune cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a discutat cu conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI despre îmbunătățirea calității intervenției pompierilor în municipiul Chișinău, accesul salvatorilor...

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a discutat cu conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI despre îmbunătățirea calității intervenției pompierilor în municipiul Chișinău, accesul salvatorilor în curțile blocurilor, dar și despre crearea de două piste noi pentru serviciul SMURD.

Discuția dintre Ion Ceban și conducerea IGSU a avut loc după ce, din Piața Marii Adunări Naționale a pornit Caravana de Crăciun, eveniment organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

«Este un lucru frumos realizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Oamenii trebuie să simtă grija autorităților, iar noi trebuie să fim oricând alături de cetățeni. Săptămâna trecută am avut o întrevedere cu conducerea IGSU și șefii direcțiilor situațiilor excepționale din toate sectoarele municipiului Chișinău. Am discutat despre îmbunătățirea calității intervenției în municipiu, accesul pompierilor în curțile blocurilor, crearea de două piste noi pentru serviciul SMURD, precum și realizarea a mai multor proiecte comune», a scris Ion Ceban, într-o postare pe Facebook.

In this article


Join the Conversation