Edilul capitalei: Transportul public devine mai sigur datorită dezinfectării acestora pe parcursul zilei

Unitățile de transport sunt curățate și dezinfectate imediat după ce își încheie programul de lucru și dezinfectate pe parcursul zilei după fiecare cursă efectuată. Potrivit primarului general Ion...

Unitățile de transport sunt curățate și dezinfectate imediat după ce își încheie programul de lucru și dezinfectate pe parcursul zilei după fiecare cursă efectuată.

Potrivit primarului general Ion Ceban, întreg proces include: spălarea exterioară, spălarea interioară a podelei și a banchetelor, igienizarea geamurilor, a barelor de susținere și a altor suprafețe atinse frecvent de către pasageri, precum și aerisirea și dezinfectarea cu soluții speciale, care au capacitatea de a distruge bacteriile și virușii.

„În plus, au fost luate și alte măsuri de protecție, cum ar fi: dotarea fiecărei unități de transport cu dozatoare pentru dezinfectarea mâinilor și instalarea recirculatoarelor bactericide”, a declarat edilul.

Edilul a precizat că municipalitatea este axata pe îmbunătățirea condițiilor de transportare, pentru a menține un mediu sigur și curat pentru călători.

In this article