După o pauză de 2 luni, jurnalista Ileana Pîrgaru revine cu un nou proiect media

Jurnalista Ileana Pîrgaru revine pe micile ecrane. După o pauză de 2 luni, moderatoarea tv revine cu un nou proiect media. Jurnalista va prezenta emisiunea „Rezumat”, un talk-show...

Jurnalista Ileana Pîrgaru revine pe micile ecrane. După o pauză de 2 luni, moderatoarea tv revine cu un nou proiect media. Jurnalista va prezenta emisiunea „Rezumat”, un talk-show de analiză și dezbateri a celor mai importante evenimente din Republica Moldova, difuzat pe site-ul www.realitarea.md (http://www.realitarea.md/), www.rlive.md (http://www.rlive.md/) și la tv, pe RLIVE.

„Știu că va fi greu să „ridicăm” o emisiune politică, într-o societate în care noțiunea de jurnalism a fost discreditată.
Va fi greu să concurăm cu moderatorii agresivi care sunt procurori și judecători. Dar știu că în țara asta sunt oameni care apreciază echilibrul, corectitudinea, întrebările documentate, echidistanța. Pe ei mizăm! Pentru ei facem zoom pe realitate!”, a spus Ileana Pîrgaru.

Jurnalista Ileana Pîrgaru a plecat recent de la TVR Moldova, unde a prezentat emisiunea „Punctul pe Azi”. Moderatoarea spune că-și dorește crearea unui produs media de calitate, care să prezinte opinia opoziției și a guvernării, fără a distorsiona realitatea. Ileana Pîrgaru spune că mizează, în special, pe mediul online, întrucât viitorul mass-media este pe Internet.

In this article