După Maia Sandu și Igor Grosu, și premierul Natalia Gavrilița și-a luat zborul spre cer

O machetă din carton, reprezentând-o pe premierul Natalia Gavrilița, a fost lansată astăzi spre cer de către participanții la protestul antiguvernamental din centrul capitalei. Silueta a fost ridicată...

O machetă din carton, reprezentând-o pe premierul Natalia Gavrilița, a fost lansată astăzi spre cer de către participanții la protestul antiguvernamental din centrul capitalei.

Silueta a fost ridicată de cinci baloane galbene. Ea o reprezintă pe premier cu o pizza în brațe, aluzie la cazul care s-a produs de curând, când Natalia Gavrilița a fost surprinsă la un restaurant, împreună cu deputatul Radu Marian, în timp ce mâncau pizza și îi urmăreau prin geam pe protestatari. Gestul a fost condamnat de manifestanți, care au acuzat-o de cinism, indiferență și ipocrizie, întrucât, până în prezent, aceștia nu au considerat necesar să discute cu participanții la proteste.

De asemenea, la acțiunea de duminică, pe scenă a fost instalată o figură din carton cu imaginea vicepremierului Andrei Spînu, care ține în brațe teancuri cu valută, în contextul milioanelor de dolari și euro pe care îi ascunde în conturile offshore.

Anterior, spre cer au fost lansate figurinele președintelui Maia Sandu și președintelui Parlamentului, Igor Grosu.

In this article