După ce a rămas fără funcția de vicepreședinte al PDM, Andrian Candu vrea alianță cu partidele de dreapta

Fostul vicepreşedinte al PDM, Andrian Candu, susţine că o alianță a formaţiunii cu partidele de dreapta este cea mai oportună în acest moment. Declaraţia a fost făcută astăzi,...

Fostul vicepreşedinte al PDM, Andrian Candu, susţine că o alianță a formaţiunii cu partidele de dreapta este cea mai oportună în acest moment. Declaraţia a fost făcută astăzi, după şedinţa Consiliului Politic Național al formațiunii, în cadrul căreia au fost desemnaţi vicepreşedinţii PDM, iar printre ei nu se mai regăseşte Andrian Candu, transmite BreakingNews.md

Noii vicepreședinți ai Partidului Democrat sunt Alexandru Cauia, Valentina Buliga, Eugeniu Nichiforciuc, Nicolae Ciubuc, Vasile Bîtca, Monica Babuc, Ludmila Guzun, Igor Vremea, Violeta Ivanov, Ruxanda Glavan și Vladimir Andronachi.

„Ce știu eu și voi, dragi prieteni, care ați urmărit activitatea PDM, este că Partidul Democrat a făcut mereu alianțe cu partide de dreapta, pro-occidentale, care au dus la semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, pentru un viitor prosper al țării noastre, pentru o viață mai bună aici, acasă, în Moldova”, a declarat Andrian Candu, într-o postare pe Facebook, după şedinţa Consiliului Politic Național.

La rândul său, lidera PAS, Maia Sandu, are o părere proastă despre Andrian Candu. Într-o postare anterioară pe Facebook, Sandu spunea că „Andrian Candu e campion între politicienii care spun baliverne”.

In this article


Join the Conversation