Două persoane, în stare de ebrietate, au agresat medicii de la “Toma Ciorbă” și au spus că au venit din Italia. Vezi ce a urmat

Două persoane, în stare de ebrietate, au venit noaptea trecută la spitalul de boli infecțioase “Toma Ciorbă” și au mințit medicii că au fost în Italia. Despre acest...

Două persoane, în stare de ebrietate, au venit noaptea trecută la spitalul de boli infecțioase “Toma Ciorbă” și au mințit medicii că au fost în Italia. Despre acest caz a povestit directorul spitalului, după ședința Punctului Focal Național.

„Erau în stare de ebrietate, au agresat medicii și au cerut să fie testați la COVID-19 pentru că au fost în Italia. După care au spus că era o glumă. Cazurile au fost transmise la poliție”, a povestit directorul spitalului „Toma Ciorbă”.

Ministrul sănătății, Viorica Dumbrăveanu, le-a amintit cetățenilor că virusul “COVID-19 este o pandemie, nu e motiv de glume, persoanele, care fac astfel de glume vor fi pedepsite”.

În total, la spitalul de Boli infecțioase „Toma Ciorbă” sunt internate 27 de persoane suspecte de COVID-19 și cinci persoane, la care a fost confirmat virusul de tip nou. Starea pacienților este satisfăcătoare, susțin autoritățile.

In this article