Două persoane au avut de suferit în urma unui incendiu și a unei deflagrație de gaz

În ultimele 24 de ore, două persoane au avut de suferit după ce un incendiu și o deflagrație a gazului au afectat două locuințe, transmite Breaking News. Primul...

În ultimele 24 de ore, două persoane au avut de suferit după ce un incendiu și o deflagrație a gazului au afectat două locuințe, transmite Breaking News.

Primul caz în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 81 de ani a avut localitatea Pociumbăuți din raionul Rîșcani. Aici în dimineața zilei de 24 februarie un incendiu a distrus bunurile materiale din interiorul unei locuințe, iar proprietarul a primit combustii de gradul II și III pe spate, față și mâni, iar ulterior acesta a fost preluat de serviciul medical pentru îngrijiri ulterioare.

Cauza și circumstanțele se stabilesc. Un alt incident în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 37 de ani a avut loc în această noapte  localitatea Năpădeni, raionul Ungheni. În urma unei scurgere de gaze produse de la o butelie de gaz a avut loc o explozie, iar în consecință proprietarul a primit arsuri pe mâni, refuzând spitalizarea.

Intervenția pompierilor a fost solicitată și în capitală. Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de ieri într-un apartament de pe strada Trandafirilor 33/1. Aici flăcările au deteriorat o suprafața de 35 metri pătrați. Datorită intervenției operative a echipajului de pompieri, focul nu a obținut răspândire, fiind localizat fără a distruge alte locuințe.

Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore echipele de salvatori și pompieri au intervenit în 19 situații de risc, reușind să lichideze consecințele situațiilor excepționale. Conform datelor Inspectoratului de la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 252 de incendii în care și-au pierdut viața 44 de persoane.

In this article


Join the Conversation