Două bătrâne au decedat în urma unor incendii în propriile case

Două bătrâne din nordul Republicii Moldova au decedat după ce locuințele acestora au fost cuprinse de flăcări. Tragediile s-au întâmplat ieri, 15 ianuarie, la Soroca și Edineț. Primul...

Două bătrâne din nordul Republicii Moldova au decedat după ce locuințele acestora au fost cuprinse de flăcări. Tragediile s-au întâmplat ieri, 15 ianuarie, la Soroca și Edineț.

Primul caz s-a produs în jurul orei 11:32, în satul Schineni din raionul Soroca unde, într-o casă, a izbucnit un incendiu, transmite breakingnews.md, cu referire la pulsmedia.md. 

Incendiul a fost lichidat de către vecini până la sosirea pompierilor. În locuință, aceștia au depistat cadavrul proprietarei, o femeie în vârstă de 83 de ani.

Al doilea caz a avut loc în jurul orei 18:15, în satul Goleni din raionul Edineț. Flăcările au izbucnit într-o locuință și au distrus bunurile materiale din interior și acoperișul.

După ce pompierii au lichidat incendiu, au depistat în interiorul locuinței cadavrul carbonizat al proprietarei, o femeie în vârstă de 89 de ani.

În ambele cazuri s-au inițiat anchete pentru a se stabili toate circumstanțele în care au izbucnit flăcările, însă preliminar se consideră că ar fi fost din cauza exploatării sobei și nerespectarea regulilor antiincendiare.

In this article