Atac armat într-un magazin din Germania

Cu puțin timp înainte de ora de închidere, un bărbat înarmat a luat cu asalt magazinul Aldi din Mörfelden-Walldorf, a îndreptat arma spre casieră și a împușcat-o. Se...

Cu puțin timp înainte de ora de închidere, un bărbat înarmat a luat cu asalt magazinul Aldi din Mörfelden-Walldorf, a îndreptat arma spre casieră și a împușcat-o. Se pare că este vorba de o crimă pasională.

Scenele șocante au avut loc în fața mai multor clienți prezenți în magazinul de reduceri din Mörfelden-Walldorf. Angajata în vârstă de 38 de ani a murit pe loc. La scurt timp, atacatorul în vârstă de 48 de ani s-ar fi sinucis cu aceeași armă, transmite breakingnews.md cu referire la adevarul.ro.

În magazin se aflau mai mulți clienți, pe lângă personal. Ei nu au fost răniți, dar primesc totuși îngrijiri de la personalul medical, precum și consiliere psihologică de la un pastor.

Conform publicației Bild, între cei doi a existat o relație în trecut, care ar putea reprezenta un posibil mobil al crimei. Ancheta în acest sens este în derulare.

Poliția a interogat martorii și a prelevat urme, amprente și imagini de pe camerele de supraveghere.

In this article