Dorin Recean reacționează: Ilan Șor, întoarce banii furați și vino acasă

Dorin Recean dezminte șirul de știri false lansate de Ilan Șor, care continuă și astăzi. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, consilierul prezidențial combate miniunile apărute în...

Dorin Recean dezminte șirul de știri false lansate de Ilan Șor, care continuă și astăzi. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, consilierul prezidențial combate miniunile apărute în presă și scrie că nu posedă proprietăți, conturi, bani sau alte comori ascunse decât cele declarate oficial.

„Solicit organelor abilitate să verifice informația apărută public. În așa fel vom spulbera ultimele dubii că avem de afacere cu niște penali deja disperați”.

Mai mult decât atât, Recean menționează că Șor este cel care a participat activ la prădarea țării de un miliard și îi cere să întoarcă banii furații de la cetățeni și să se predea.

„Acesti bani vor fi suficienți pentru a rezolva problema compensațiilor și suplimentului la pensie pentru următorii ani. Plus, cu aceste resurse poate fi integral dezvoltat institutul oncologic – unde se trateaza mame si copii. Nimic nu-l poate salva de la răspundere. Simte că lațul se strânge. Ilan Șor, întoarce banii furați și vino acasă și ispășește-ți pedeapsa”, scrie consilierul prezidențial.

In this article