Dorin Chirtoacă: „De ce Năstase nu mă atacă în judecată pentru că vorbesc despre hoțiile lui?”

Fostul primar al Capitalei, Diorin Chirtoacă s-a întrebat astăzi, în cadrul, unui briefing de presă, de ce liderul PPDA, Andrei Năstase, nu-l acționează în judecată pentru acuzațiile...

Fostul primar al Capitalei, Diorin Chirtoacă s-a întrebat astăzi, în cadrul, unui briefing de presă, de ce liderul PPDA, Andrei Năstase, nu-l acționează în judecată pentru acuzațiile pe care i le aduce. 

Între dezvăluirile făcute de Chirtoacă figurează implicarea lui Andrei Năstase și a lui Victor Țopa în atacul raider asupra Victoriabank sau în falimentarea companiei de stat AIR Moldova.

«De ce nu mă dă în judecată pentru aceste lucruri, pe care eu le spun de ani de zile? În justiția lui reformată. De ce nu mă dă în judecată? De ce  nu vrea să vină dlui, cu documente și eu cu documente. Să vedem care are documentele adevărate. Nu mă dă n judecată, pentru că știe că eu spun adevărul», a declarat Dorin Chirtoacă.

Amintim că și astăzi fostul primar de Chișinău a declarat că Năstase ar fi estorcat, de fapt, 7 milioane de euro din Bugetul Capitalei, împreună cu nașul său,Victor Țopa, prin implicarea în frauda de la compania AIR Moldova.

«În 2008-2009, atunci când eu reformam primăria Capitalei, dlui cu se se ocupa? Estorca șapte milioane de euro din bugetu orașului, prin frauda de la AIR Moldova. De ce atunci când eu reformam orașul, dumnealui fura aceste șapte milioane de euro, împreună cu Țopa, dintre care primul milion de euro este de la Banca de Economii», a declarat Dorin Chirtoacă.

In this article

Join the Conversation