DOR 2019 – vor participa 120 de copii și tineri din diasporă și din Moldova

De astăzi a început înscrierea la Programul guvernamental DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a VII-a. Acesta se va desfășura în perioada 19-28 august curent și este destinat atât copiilor din...

De astăzi a început înscrierea la Programul guvernamental DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a VII-a. Acesta se va desfășura în perioada 19-28 august curent și este destinat atât copiilor din diasporă, cât și celor din Republica Moldova, transmite Breaking News.

Dat fiind faptul că tot mai mulți copii din diasporă doresc să participe la acest program, ediția din acest an va întruni 120 de copii și tineri, cu 20 mai mult decât la edițiile precedente.

Participanții se pot înregistra în perioada 18 martie – 18 mai 2019, accesând link-ul: http://dor.md/node/6

Programul DOR Diasporă*Origini*Reveniri se desfășoară anual, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova și urmărește sensibilizarea reprezentanților generației a doua de migranți cu privire la identitatea lor culturală, precum și crearea legături emoționale cu țara de origine. Participarea la programul DOR este gratuită, toate cheltuielile fiind acoperite din bugetul de stat. Beneficiarii achită doar cheltuielile de călătorie spre și din Republica Moldova.

In this article


Join the Conversation