Doi tineri, reținuți, după ce au furat geanta unei femei: Asupra indivizilor a fost găsit un pistol și un cuțit

Un minor de 14 ani și un adolescent de 18 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de poliție, pentru că au furat geanta unei femei. Aseară, în...

Un minor de 14 ani și un adolescent de 18 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de poliție, pentru că au furat geanta unei femei.

Aseară, în jurul orei 21:50, polițiștii de la Ciocana au recepționat apelul de la serviciul 112, precum că pe bulevardul Mircea cel Bătrân a fost comis un jaf stradal.

Victima s-a dovedit a fi o femeie de 58 de ani, care le-a spus oamenilor legii că în timp ce se deplasa pe stradă, doi indivizi s-au apropiat din spate și i-au smuls geanta din mână, după care au dispărut într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse, suspecții în comiterea infracțiunii au fost stabiliți și identificați, fiind escortați la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale asupra lor au fost depistate un pistol, un cuțit și o mască, care se presupune că le foloseau la comiterea infracțiunilor. Geanta femeii a fost găsită în spatele unui bloc din apropiere.

Ofițerii de investigație și urmărire penală întreprind în continuare măsuri pentru elucidarea și stabilirea tuturor circumstanțelor.

politia.md
In this article