Doi străini cu acte false, depistați la punctul Tudora și Aeroport

Doi cetățeni străini riscă să fie cercetați penal după ce la ei au fost găsite acte falsificate. Este vorba despre un permis de conducere și un permis de...

Doi cetățeni străini riscă să fie cercetați penal după ce la ei au fost găsite acte falsificate. Este vorba despre un permis de conducere și un permis de ședere.

Un bărbat de 47 de ani din Ucraina, șofer de camion, a prezentat la punctul de trecere Tudora un permis de conducere care s-a dovedit a fi fals.

Acesta a declarat că a obținut documentul conform procedurilor legale. În continuare, ucraineanul și-a putut continua călătoria, însă în calitate de pasager.

La Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră au depistat la un tânăr de 19 ani din Turcia un permis de ședere permanent care ar fi fost eliberat de autoritățile ucrainene.

Tânărul era pasager al cursei Istanbul-Chișinău. Astfel, străinului i-a fost refuzată intrarea în Republica Moldova.

În ambele cazuri, actele falsificate au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei judiciare, iar în dependență de rezultate vor fi continuitate cercetările și luate măsurile ce se impun.

In this article