Doi morți și patru răniți într-un atac armat într-o școală din Rusia. Alina a venit cu pușca la ore și a început să tragă în băieți

Atac armat într-o școală din Rusia. Alina, o elevă de 14 ani, a venit cu o pușcă la școală și a început să tragă. Din primele informații ar...

Atac armat într-o școală din Rusia. Alina, o elevă de 14 ani, a venit cu o pușcă la școală și a început să tragă. Din primele informații ar fi doi morți și patru răniți.

Adolescenta a venit la școală cu o armă de foc, cu care a tras de mai multe ori, scrie site-ul Meduza, care citează surse TASS.

Potrivit RIA Novosti, arma ar fi a tatălui fetei.

Administrația din Bryansk a transmis că, în urma atacului, două persoane au fost ucise și patru au fost rănite. Din primele informații, după atac fata s-ar fi sinucis.

Canalul Telegram Baza scrie că eleva a urcat la etajul patru al școlii, a intrat în clasă unde era ora de biologie și a început să tragă.

Potrivit informațiilor transmise pe Telegram Mash, eleva de clasa a VIII-a se numește Alina. Ea ar fi fost agresată la școală încă din clasele primare, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece fata a împușcat băieți.

406008954_1026580155245870_8432549718631355897_n

În timpul atacului, copiii au încercat să se ascundă sub birouri, iar profesorii au încercat „să o convingă pe fată” să se oprească.

In this article