Doi militari americani au fost decorați cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”

Ministrul Apărării Pavel Voicu a decorat astăzi doi militari americani cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”, în cadrul unei ceremonii, care a avut loc la sediul instituţiei...

Ministrul Apărării Pavel Voicu a decorat astăzi doi militari americani cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”, în cadrul unei ceremonii, care a avut loc la sediul instituţiei de apărare. La eveniment a fost prezent şi ambasadorul SUA la Chişinău, Dereck J. Hogan, transmite Breaking News.

Distincţiile au fost oferite locotenent–colonelului Jeffrey Muir, ataşatul apărării al SUA în ţara noastră, şi maiorului Michael Sterling, şeful biroului cooperare bilaterală SUA, cu ocazia încheierii mandatelor şi pentru eforturile depuse la susţinerea şi dinamizarea parteneriatului moldo-american pe dimensiunea apărării.

În cadrul aceluiaşi eveniment a fost prezentat noul şef al biroului cooperare bilaterală SUA, maiorul Patrick Mohan. Cu acest prilej, ministrul Voicu i-a urat succes ofiţerului american în exercitarea mandatului, exprimându-şi convingerea că maiorul Mohan va contribui la impulsionarea agendei moldo-americane pe segmentul de apărare.

In this article


Join the Conversation