Doi indivizi din Chișinău, reținuți pentru proxenetism. Determinau tinere să presteze servicii sexuale pe internet

Doi indivizi de 25 și 35 de ani din Chișinău au fost reținuți de oamenii legii pentru că ar fi recrutat tinere și le convingeau să presteze servicii...

Doi indivizi de 25 și 35 de ani din Chișinău au fost reținuți de oamenii legii pentru că ar fi recrutat tinere și le convingeau să presteze servicii sexuale pe internet. Potrivit Poliției, bănuiții le determinau pe tinere să presteze servicii sexuale prin intermediul video-chaturilor cu scopul de a obține profit. Totul avea loc într-un apartament amplasat în municipiul Chișinău, amenajat cu camere web şi tehnică computerizată, destinată difuzării imaginilor video pe site-urile specializate, informează breakingnews.md.

Ulterior, oamenii legii au efectuat percheziții în apartament de unde au ridicat tehnică de calcul, camere web, stative, articole de vestimentație folosite de tinere în activitatea de video-chat şi alte obiecte ce dovedesc complicitatea, vinovăţia bănuiților, spun procurorii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. Dacă vinovăția suspecților va fi demonstrată, aceștia riscă pedeapsa cu închisoare pe un termen de la patru la șapte ani.

Oamenii legii întreprind în continuare măsuri speciale de investigații și acțiuni de urmărire penală în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunii, precum și a victimelor.

In this article


Join the Conversation