Doi indivizi cu substanțe interzise, prinși de carabinieri pe străzile capitalei

Doi indivizi cu substanțe interzise, prinși de carabinieri pe străzile capitalei. Cazurile au avut loc ieri, 11 ianuarie, în mun. Chișinău, în timp ce carabinierii Direcției regionale Centru...

Doi indivizi cu substanțe interzise, prinși de carabinieri pe străzile capitalei.
Cazurile au avut loc ieri, 11 ianuarie, în mun. Chișinău, în timp ce carabinierii Direcției regionale Centru a IGC executau serviciul de menținere a ordinii publice.
Primul caz a avut loc la intersecția străzilor 31 August cu Al. Lăpușneanu, unde un tânăr de 27 de ani a intrat în vizorul carabinierilor, în moment ce căuta ceva lângă un gard. La apariția oamenilor legii, acesta a aruncat ceva din buzunar, care ulterior s-a stabilit că este un aparat confecționat artizanal destinat pentru consumul substanțelor interzise, iar în preajma acestuia a fost depistat și un pachețel cu o substanță asemănătoare drogurilor.
Alt caz a avut loc pe str. Alecu Russo din sectorul Râșcani al capitalei, unde carabinierii au observat un bărbat de 40 de ani cu un comportament suspect. Stopat pentru verificări, individul a recunoscut că deține asupra sa un pachețel cu substanță interzisă. Pachețelul conținea o substanță albastră cristalizată, asemănătoare cu drogurile.
În ambele cazuri, persoanele au fost conduse la Inspectoratele de poliție teritoriale pentru documentare, iar substanțele au fost ridicate și transmise spre expertiză.
Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.
In this article