Doi indivizi au fost reținuți pentru jaf și răpirea unui automobil

În noaptea de 17 martie, un bărbat de 34 de ani, a fost atacat de 2 indivizi, fiind deposedat de telefonul  mobil de model ,,Huawei”, bani și un...

În noaptea de 17 martie, un bărbat de 34 de ani, a fost atacat de 2 indivizi, fiind deposedat de telefonul  mobil de model ,,Huawei”, bani și un card bancar, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 7000 lei. Incidentul a avut loc pe str. Bariera Sculeni, iar la faţa locului au intervenit polițiștii sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victimă, transmite Breaking News.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de către polițiști au fost identificaţi suspecţii în acest caz, care s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 22 și 23 ani originari din capitală. Indivizii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor.  Bunurile sustrase au fost ridicate de către polițiști și urmează a fi returnate victimei.

Ulterior a fost stabilit că cei doi, anterior, la data de 8 martie, ar fi răpit și un automobil de model ,,Vaz ” în valoare de 7000 lei parcat în curtea blocului locativ de pe str. Calea Ieșilor din sectorul Buiucani. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor. În cadrul cercetărilor la faţa locului poliţiştii au stabilit că suspectul a pătruns în automobil prin deterioararea lacătului. În rezultatul acțiunilor speciale de investigaţii întreprinse de forțele de ordine, automobilul a fost depistat accidentat în sectorul Buiucani.

Este de menționat că aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind atrași la răspundere pentru infracțiuni similare.

Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția în cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate,  fiind plasați în arest pentru 30 de zile. Conform legislaţiei în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

In this article


Join the Conversation