Dodon s-a întâlnit cu speakerul din Congresul SUA, dar și cu reprezentantul oficial al Vaticanului

Înainte de evenimentele oficiale de la Ierusalim, la care participă și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, acesta a discutat neformal cu șefii mai multor state, precum și cu...

Înainte de evenimentele oficiale de la Ierusalim, la care participă și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, acesta a discutat neformal cu șefii mai multor state, precum și cu alți oficiali de rang înalt.

„Înainte de evenimentele oficiale de la Ierusalim, organizate în cadrul Forumului Mondial în memoria victimelor Holocaustului, am avut astăzi mai multe discuții informale cu șefii statelor și guvernelor din Albania, Armenia, Austria, Bulgaria, Cehia, Croația, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Islanda, Israel, Italia, România, Serbia, Suedia, precum și cu speakerul Camerei Reprezentanților din Congresul SUA și reprezentantul oficial al Vaticanului”, a menționat șeful statului, pe pagina sa de Facebook.

Evenimentul este consacrat celei de-a 75-a aniversări a eliberării lagărului morții Auschwitz de către Armata Roșie. La For participă peste 50 de delegații străine la nivel de șefi de state, guverne, parlamente, etc.

In this article


Join the Conversation