Dodon: Oamenii pun întrebări concrete în teritoriu, îndemn oponenții să discute cu cetățenii fără poliție și SPPS în jur

Prețurile, pensiile, vârsta de pensionare, votul din diasporă, sunt cele mai dese întrebări pe care le primește de la cetățeni Igor Dodon în cadrul deplasărilor în localitățile țării....

Prețurile, pensiile, vârsta de pensionare, votul din diasporă, sunt cele mai dese întrebări pe care le primește de la cetățeni Igor Dodon în cadrul deplasărilor în localitățile țării. Președintele PSRM a declarat, la emisiunea de vineri realizată în timpul vizitei în satele din Ocnița, că oamenii vor să știe foarte clar ce-i așteaptă mai departe și de ce acum conducerea țării nu face nimic pentru a opri declinul social și economic în care s-au pomenit țara și cetățenii.

”Oamenii spun câteva mesaje foarte clare. Toți spun de votul diasporei, absolut toți la toate întrevederile. Doi – toți spun că noi trăim mai rău ca anul trecut, pentru că au crescut prețurile și întreabă cu se ocupă conducerea de vârf a țării, pentru că anul trecut nu creșteau prețurile când Dodon era președinte. Toți întreabă ce va fi cu vârsta de pensionare după alegerile parlamentare, pentru că știu că eu am micșorat vârsta de pensionare la 57 de ani pentru femei și 62 pentru bărbați. Dar ei știu că dreapta, PAS, vrea să majoreze vârsta de pensionare. Toți întreabă care va fi pensia mai departe și dacă va continua inițiativa lui Dodon că de 2 ori pe an se dă ajutorul bănesc, de exemplu anul acesta câte o mie de lei au primit pensionarii cu pensia mai mică de 4000 de lei și vrem să le dăm și la 01 octombrie o mie de lei și îi vom da”, a spus Dodon.

Pentru a se convinge de cele spuse, președintele PSRM și-a îndemnat oponenții să meargă și ei prin satele țării și să se vadă personal aceste lucruri.

”Să mergeți prin sate. Nu în săli pregătite cu bodyguarzi în jur. Am văzut cum merg unii conducători, nu le dau numele. Intră în sală se înconjoară  cu SPPS și poliție și nu le dau voie oamenilor să vină și să pună întrebări. Mergeți în sate cum merg eu, fără mare pază, dați voie la fiecare să vină cu întrebările care-i interesează”, a declarat Igor Dodon.

In this article