Dodon îi urează Maiei Sandu sănătate și o îndeamnă să plece din țară

De ziua ei de naștere, fostul șef de stat Igor Dodon îi urează Maiei Sandu sănătate și o îndeamnă să plece din R. Moldova. „Astăzi este și ziua...

De ziua ei de naștere, fostul șef de stat Igor Dodon îi urează Maiei Sandu sănătate și o îndeamnă să plece din R. Moldova.

„Astăzi este și ziua fratelui meu, pe care nu l-am văzut de un an, din cauza procurorilor care vor să-și bată joc de el, așa cum și-au bătut joc și de cumnatul meu. Dar în ceea ce ține de Maia Sandu, cu toate indicațiile, veninul pe care l-a vărsat în adresa mea, public de multe ori, și ceea ce a făcut împotriva familiei mele, multe lucruri urâte, eu vreau să-i urez sănătate și ar fi bine să-și ia partidul și să plece de la guvernare și din R. Moldova”, a spus Dodon, în cadrului unui interviu la Unimedia, transmite breakingnews.md.

Dodon îi cere Maiei Sandu să plece din țară, deoarece consideră că ea nu se simte fericită printre moldoveni.

„Din ceea ce observăm noi, Maia Sandu se simte mai bine, mai fericită, printre străini, atunci când pleacă în afara țării, atunci când îi bat din palme și îi dau medalii prin diferite capitale europene și nu doar, îi place să zboare cu lideri diferiți. Maia Sandu se simte nefericită printre moldoveni, de asta, o dată la zece zile ea pleacă din țară. De aceia, doamna președinte, sănătate și luați o decizie corectă, înainte de finalizarea mandatului sau la finalizarea mandatului. Dvs. Vă simțiți mai fericită printre străini. Luați-vă echipa și plecați peste ocean, unde vă simțiți bine, nu între moldoveni. Asta vreau să-i urez”, a adăugat el.

Amintim că, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Șefa statului împlinește 51 de ani.

In this article