Din cauza vitezei excessive și-a accidentat mijlocul de transport

Un locuitor al satului Palanca este documentat pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și nesupunere la cerințele angajaților Poliției de Frontieră. Ba mai mult, acesta a condus cu...

Un locuitor al satului Palanca este documentat pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și nesupunere la cerințele angajaților Poliției de Frontieră. Ba mai mult, acesta a condus cu viteză excesivă de la frontieră până la domiciliul său, iar în curtea casei și-a accidentat autoturismul, transmite Breaking News.

În seara zilei de ieri, 15 ianuarie 2019, conform unei informații operative privind activitatea ilegală a unor persoane la granița moldo-ucraineană, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tudora a acționat în zona de responsabilitate. Astfel că pe direcţia Palanca – Beleaevca a fost observată cum de pe apele râului Nistru acostează o barcă. Până la sosirea patrulei la fața locului, o persoană a coborât din barcă și a urcat într-un mijloc de transport aflat nu departe de malul râului, ulterior în viteză a pornit spre direcția satului Palanca. În timpul deplasării, polițiștii de frontieră au somat cetățeanul pentru a opri, cel din urmă nu s-a supus cerinței și a mărit viteza. La intrarea în curtea unei gospodării și-a accidentat mijlocul de transport.

Fiind depistat, persoana a refuzat să discute cu angajații Poliției de Frontieră, în acest sens i-a fost transmisă citația de a se prezenta în aceste zile la Sector în vederea elucidării circumstanțelor și răspunderii pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și nesubordonare. Totodată, în privița bărbatului urmează să se ia măsurile legale, după stabilirea a acțiunilor comise pe râul Nistru.

In this article


Join the Conversation