Diaspora o critică pe Maia Sandu pentru candidatul PAS de la Hâncești

Partidul Acţiune şi Solidaritate ar fi trebuit să facă un pas înapoi şi să susţină o candidatură a PPDA pentru funcţia de deputat, în circumscripţia Hânceşti, la alegerile...

Partidul Acţiune şi Solidaritate ar fi trebuit să facă un pas înapoi şi să susţină o candidatură a PPDA pentru funcţia de deputat, în circumscripţia Hânceşti, la alegerile parlamentare noi. Este opinia exprimată de jurnalista Elena Robu, care locuiește în Italia și a publicat un articol pe blogul său.

“E regretabil că s-a ajuns la această situație. La drept vorbind, PAS ar trebui să facă un PAS înapoi şi să susţină un candidat propus de PPDA pentru circumscripţia Hânceşti. Uneori compromisurile fac bine, chiar şi în politică, iar din păcate acest lucru este mai greu de înţeles în tabăra Maiei Sandu”, a scris reprezentanta diasporei.

În opinia jurnalistei, candidatura Olesei Stamate, propusă de PAS pentru circumscripţia Hânceşti, este nepotrivită.

“Care au fost rezultatele concrete ale Olesei Stamate în funcția de ministru al Justiției pentru care ar fi meritat să fie aleasă deputată? Ce îmi amintesc este episodul legat de Curtea Constituţională, unde preşedinte a ajuns socialistul Vladimir Ţurcan”, a mai scris Robu.

In this article


Join the Conversation