Diacov, întrebat ce ar fi dacă era guvernul Sandu pe timp de pandemie: Unii dintre ei, dacă erau miniștri astăzi, eu îmi fac cruce…

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susţine că fostul Guvern de la Chişinău, condus de Maia Sandu, ar fi gestionat dezastruos criza legată de pandemia de...

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susţine că fostul Guvern de la Chişinău, condus de Maia Sandu, ar fi gestionat dezastruos criza legată de pandemia de coronavirus. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

„Unii dintre ei, dacă erau miniștri astăzi, eu îmi fac cruce. Slavă Domnului că s-a întâmplat altfel”, a declarat Dumitru Diacov. În același timp, democratul a apreciat acțiunile actualului Executiv. „În principiu, noi ne isprăvim nu mai rău decât mulți vecini mai bogați, mai aranjați decât noi”, a declarat Dumitru Diacov.

Amintim că şi fostul deputat PLDM Chiril Lucinschi a declarat, recent, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21, că dacă Republica Moldova ar fi fost condusă acum, în perioada pandemiei de coronavirus, de liderii actualei opoziții, în țară ar fi fost catastrofă.

O părere similară a expus-o și președintele PCRM, Vladimir Voronin, dar și deputatul Octavian Țîcu.

In this article