Dezvoltarea capacităților Poliției de Frontieră în domeniul chinologic

10 inspectori chinologi alături de colegii patrupezi participă la cel de-al doilea modul al instruirilor lansate în cadrul proiectului privind ,,Dezvoltarea capacităților Poliției de Frontieră în domeniul chinologic”....

10 inspectori chinologi alături de colegii patrupezi participă la cel de-al doilea modul al instruirilor lansate în cadrul proiectului privind ,,Dezvoltarea capacităților Poliției de Frontieră în domeniul chinologic”. Școlirea echipelor canine are loc în Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni și va derula pe parcursul săptămânii curente, transmite Breaking News.

La orele de curs, participanții vor fi asistați în pregătirea corectă a patrupezilor de serviciu și vor împărtăși din experiență doi specialiști din cadrul Centrului chinologic al Colegiului Serviciului Grăniceresc de stat al Ministerului de Interne al Republicii Letonia.

Proiectul ,,Dezvoltarea capacităților Poliției de Frontieră în domeniul chinologic” este finanțat de Centrul Internațional pentru Dezvoltarea Politicilor Migraționale (ICMPD), având ca obiectiv implementarea în activitatea practică a experienței avansate în pregătirea de serviciu.

In this article


Join the Conversation