Dezbateri: Candidații PL și PSRM recunosc că Stratulat are cele mai mari șanse să devină deputat

Mai mult decât atât, candidații au declarat că vor susține ideile și proiectele înaintate de Mihai Stratulat chiar dacă partidele PSRM și PL vor fi contra, transmite Breaking...

Mai mult decât atât, candidații au declarat că vor susține ideile și proiectele înaintate de Mihai Stratulat chiar dacă partidele PSRM și PL vor fi contra, transmite Breaking News cu referire la politics.md.

La o emisiune televizată, în această seară, prezenți la dezbaterea electorală au fost candidatii Mihail Stratulat (PD), Dinari Cojocaru (PSRM), Victor Cotelea (Partidul Sor), Vlad Biletchi (PL).

Candidatul Mihai Stratulat a declarat, în cadrul emisiunii, că într-o societate dezvoltată politicienii sunt obligați să apere interesele cetățenilor lăsând la o parte interesele partidelor. Candidații PL și PSRM au fost puși să „gândească la rece” pentru a face alianță în interesele oamenilor, poporul este mai presus de orice, a argumentat Stratulat.

Răspunsurile afirmative ale Dinei Cojocaru (PSRM) și al lui Vlad Biletchi (PL), nu au întârziat să apară, fapt ce confirmă că aceștia îl văd pe Mihai Stratulat drept deputat in viitorul Parlament.

In this article


Join the Conversation