Descoperire șocantă în satul Buciumeni: Femeie omorâtă și ascunsă în canapea de concubinul său

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de poliție, bănuit că și-a ucis concubina. Totul a ieșit la iveală în data de 11 octombrie, după ce...

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de poliție, bănuit că și-a ucis concubina.

Totul a ieșit la iveală în data de 11 octombrie, după ce o locuitoare a satului Buciumeni din raionul Ungheni a sunat la poliție și a declarat că o prietenă de-a ei, din aceeași localitate nu răspunde la apelurile telefonice.

La fața locului, oamenii legii au depistat cadavrul femeii ascuns într-o canapea, cu multiple echimoze în regiunea capului și a corpului. În cadrul documentării, preliminar s-a stabilit că femeia ar fi fost omorâtă încă pe 7 octombrie. Concubinul victimei ar fi venit acasă și ar fi depistat-o pe femeie în stare de ebrietate alcoolică, motiv din care între ei s-ar fi iscat un conflict.

Într-un moment de furie, suspectul ar fi lovit concubina cu pumnii și cu picioarele peste corp. A doua zi, dimineața, când s-a trezit a constatat că victima este moartă, după care a ascuns corpul neînsuflețit al acesteia într-o canapea. Victima este originară din raionul Soroca, însă locuia în concubinaj de aproximativ un an cu suspectul.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal, iar bărbatul a fost reținut.

In this article