Descoperire șocantă în Botanica: Locuința pe strada Independenței utilizată pentru consum de droguri

Polițiștii de la Botanica au intrat în posesia unei informații operative precum că proprietara unui apartament de pe str. Independenței organizează la domiciliu o speluncă de consum de...

Polițiștii de la Botanica au intrat în posesia unei informații operative precum că proprietara unui apartament de pe str. Independenței organizează la domiciliu o speluncă de consum de droguri.

În cadrul masurilor desfășurate de polițiști, în locuința femeii de 41 de ani au fost depistați trei bărbați de 42, 43 și 48 de ani, care vizibil se aflau sub influența substanțelor narcotice. De asemenea, din locuință a fost ridicată masă solidă de culoare albă și aparate confecționate artizanal. Substanța a fost transmisă pentru a fi supusă expertizei de către Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Femeia și persoanele depistate în locuință nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetați pentru infracțiuni similare.

Aceștia sunt cercetați în stare de libertate, iar conform legislației riscă amendă în mărime de până la 57 500 de lei sau cu închisoare de până la 4 ani.

In this article