Descoperire macabră la Soroca: Cadavrul unui bărbat găsit într-un șanț de scurgere a apei

Cadavrul unui bărbat de 40 de ani, din satul Tătărăuca-Nouă, a fost depistat într-un șanț de scurgere a apei, la ieșirea din orașul Soroca. Corpul neînsuflețit a fost...

Cadavrul unui bărbat de 40 de ani, din satul Tătărăuca-Nouă, a fost depistat într-un șanț de scurgere a apei, la ieșirea din orașul Soroca. Corpul neînsuflețit a fost observat de o trecătoare, care a anunțat imediat poliția.

„La data de 18.02.2023, ora 12:21, Serviciul de Gardă al Secției Coordonare Operațională a primit o comunicare telefonică de la o femeie, care a semnalat că, la ieșire din orașul Soroca spre direcția satului Cosăuți, a fost observat în șanț, pe marginea traseului, o persoană de gen masculin, posibil decedată.

Grupa Operativă a Inspectoratului de Poliție Soroca și echipajul Serviciului de Ambulanță Medicală Urgentă Soroca s-au deplasat imediat la fața locului. Astfel, la marginea traseului R-14.1, Soroca – Cosăuți, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 40 de ani din satul Tătărăuca-Nouă. În urma examinării vizuale a cadavrului, nu s-au identificat semne de moarte violentă pe corp.

Cadavrul a fost transportat pentru examinare medico-legală în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului. Cazul a fost înregistrat conform prevederilor legale în vigoare, iar autoritățile competente desfășoară investigațiile necesare pentru elucidarea circumstanțelor”.

In this article