Descoperă Chișinăul de iarnă. De sărbători, troleibuzul turistic organizează excursii tematice

Primăria Municipiului Chișinău invită locuitorii și oaspeții Capitalei să aleagă Troleibuzul Turistic în perioada sărbătorilor de iarnă. Excursiile tematice „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun” au ajuns la...

Primăria Municipiului Chișinău invită locuitorii și oaspeții Capitalei să aleagă Troleibuzul Turistic în perioada sărbătorilor de iarnă. Excursiile tematice „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun” au ajuns la a III-a, ediție.

„O experiență de neuitat dedicată copiilor și părinților, unde vom descoperi împreună legendele și farmecul orașului nostru. Programul călătoriilor este stabilit pentru zilele de 24, 25, 30 decembrie 2023 și în zilele de 7, 13 și 14 ianuarie 2024”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Programul anunțat este următorul:
I rută: ora 10:00 (excursie în l. română)
II rută: ora 12:00 (excursie în l. română)
III rută: ora 14:00 (excursie în l. rusă)
IV rută: ora 16:00 (excursie în l. rusă)

Traseul începe și se încheie lângă Arc de Triumf, iar la finalul călătoriei, toți micuții vor primi surprize dulci din partea Moșului.

Având în vedere confortul și siguranța călătorilor, capacitatea de îmbarcare este limitată, în funcție de locurile disponibile. Copiii până la 7 ani sunt invitați să călătorească în mod gratuit, însoțiți de părinți. Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

In this article