Descoperă aromele iernii la târgurile cu produse autohtone din Chișinău în acest weekend

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei vor fi deschise și în primul weekend din această iarnă. Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 2 și 3...

Târguri cu produse autohtone în sectoarele capitalei vor fi deschise și în primul weekend din această iarnă.

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 2 și 3 decembrie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate noi ediții ale iarmaroacelor și târgurilor cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În sectorul Buiucani – pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 02 decembrie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Ciocana – Târgul producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”, pe bd. Mircea cel Bătrân, intersecție cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar, pe 02 – 03.12.2023.

În sectorul Râșcani – Târg cu fructe, legume și produse apicole pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2, până pe 05.12.2023.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.

In this article