Chișinău, Bălți și Găgăuzia: SONDAJUL Intellect Group dezvăluie diferențele de priorități

Un sondaj recent realizat de Intellect Group a adus în lumină o diversitate semnificativă în privința preocupărilor cetățenilor din diferite regiuni ale Republicii Moldova. Sondajul Intellect Group a...

Un sondaj recent realizat de Intellect Group a adus în lumină o diversitate semnificativă în privința preocupărilor cetățenilor din diferite regiuni ale Republicii Moldova.

Sondajul Intellect Group a relevat o diversitate marcantă în preocupările cetățenilor din diferite regiuni ale Republicii Moldova, subliniind că problemele specifice fiecărei zone sunt unice și necesită abordări personalizate.

În timp ce la nivel național preocupările se concentrează pe creșterea nivelului de trai și dezvoltarea economică, în Chișinău se acordă o atenție specială infrastructurii urbane și mobilității. În Bălți, accentul este pus pe dezvoltarea economică și crearea de locuri de muncă, în timp ce în Găgăuzia cerințele se îndreaptă către autonomie financiară și educațională.

Această diversitate reflectă nevoia unei înțelegeri profunde a contextelor locale pentru formularea politicilor eficiente.

In this article