Deputatul Alexandr Nesterovschi, despre acuzațiile că a primit bani pentru a se alătura Mișcării Pentru Popor: Nici plecarea mea din PSRM, nici a Irinei Lozovan nu au afectat echilibrul politic din Parlament, Guvern și țară

Deputatul neafiliat Alexandr Nesterovschi salută decizia fostei colege de partid, Irina Lozovan, de a părăsi PSRM, precum și fracțiunea parlamentară Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), și de a...

Deputatul neafiliat Alexandr Nesterovschi salută decizia fostei colege de partid, Irina Lozovan, de a părăsi PSRM, precum și fracțiunea parlamentară Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), și de a se alătura Mișcării Pentru Popor. Potrivit lui Nesterovschi, atât el, cât și Irina Lozovan vor fi alături de popor, împotriva dictaturii PAS.

„Un alt deputat nu a mai suportat și a mers alături de popor. Irina a fost întotdeauna un om adevărat, o luptătoare pentru dreptate, pentru Moldova. După ce am citit mai multe postări, trebuie să subliniez că niciunul dintre noi nu a aderat la vreun alt partid. Accentuez că atât eu, cât și Irina am devenit deputați neafiliați. Sunt convins că încă vă amintiți ce înseamnă asta. Cu toate acestea, în ultimul timp, apar tot mai multe întrebări. Încercați să ne intimidați prin intermediul Procuraturii, care a deschis 11 dosare împotriva fostului președinte și a întregii conduceri a PSRM, care, acum, se supune în totalitate PAS! Aveți încredere în aceasta? Prin astfel de acțiuni recunoașteți corectitudinea și în alte cazuri? Voi, cu Procuratura PAS, încercați să îi intimidați pe ai voștri, fie și pe foștii, dar tot colegi sunt! Și asta doar pentru faptul că și-au exprimat opinia și au mers împotriva PAS!”, a menționat Alexandr Nesterovschi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a explicat încă o dată de ce s-a alăturat Mișcării Pentru Popor.

„Am ieșit ca împreună cu oamenii să luptăm împotriva dictaturii PAS! Oricare partid de opoziție ar trebui să facă asta! Nu există nici putere, nici dorință de a sta în fotoliul de deputat și de a asista la moartea rapidă a țării noastre, la sărăcirea oamenilor, la legile antipopulare și la violarea Constituției!”

De asemenea, deputatul Alexandr Nesterovschi respinge acuzațiile potrivit cărora ar fi primit bani pentru a pleca din PSRM.

„Despre ce componentă financiară poate fi vorba? În cazul în care ați uitat, sunt singurul deputat care a scris, acum câțiva ani, o plângere către autoritățile abilitate, când a existat un asemenea precedent în privința mea. Sunteți oameni deștepți, puneți-vă întrebarea: cine ar finanța ieșirea unui deputat din orice fracțiune, dacă acest lucru nu influențează în niciun fel poziția vreunei fracțiuni în Parlament, a majorității parlamentare etc.? Nici ieșirea mea, nici a Irinei din PSRM nu au afectat echilibrul politic din Parlament, Guvern și țară. Am ieșit în fața oamenilor, am ieșit împreună cu oamenii, am ieșit pentru oameni! Am ieșit și ne-am alăturat oamenilor! Umăr la umăr, în Mișcarea pentru Popor!”, a precizat deputatul neafiliat Alexandr Nesterovschi.

In this article