Deputații PAS și PSRM s-au acuzat reciproc în Parlament

Deputații au continuat schimbul de replici, chiar și după îndemnul unui coleg de a avea o abordare mai creștinească. Deputata PAS, Doina Gherman, i-a acuzat din nou pe...

Deputații au continuat schimbul de replici, chiar și după îndemnul unui coleg de a avea o abordare mai creștinească. Deputata PAS, Doina Gherman, i-a acuzat din nou pe socialiști că slujesc intereselor unui stat agresor l-a întrebat pe Bogdan Țîrdea dacă i-a întrebat la Moscova pe reprezentanții partidului „Rusia Unită” când vor fi retrase trupele din Ucraina.

Parlamentarul i-a spus că acuzațiile sunt aberații, iar războiul din Ucraina e de opt ani, transmite breakingnews.md cu referire la Unimedia.

„Nu v-am văzut să vă expuneți până în 2022”, a replicat Țîrdea. Acuzațiile însă nu s-au încheiat aici.

Oazu Nantoi a spus că în 2014 acesta nu a tăcut, motiv pentru care e persoană non-grata în Rusia.

Și deputatul PAS, Eugen Sinchevici, a spus că RM are nevoie o forță de stânga, însă ce se întâmplă cu „PSRM e o rușine națională”.

„Vă închinați rușilor, mergeți la Edinaia Rusia, care unanim susțin războiul, asta faceți și când Rusia a decis să scape de voi”, a comentat Sinchevici.

Novac „i-a cerut să le spună ce să facă, dacă nu vrea ca ei să le spună unde să se ducă”.

„Lăsați tetrisul și tancul și apucați-vă de lucru. Am impresia că dacă nu era PSRM, erau inventați, să dați pe cineva vina”, a replicat Novac.

In this article