Deputații PAS au ignorat ședința la care urmau să dezbată proiectul ce prevede alimentația gratuită a elevilor

Deputații PAS au ignorat ședința Comisiei parlamentare pentru mediu și dezvoltare regională, în cadrul căreia urmau să fie dezbătute mai multe proiecte sociale ale fracțiunii Blocului Comuniștilor și...

Deputații PAS au ignorat ședința Comisiei parlamentare pentru mediu și dezvoltare regională, în cadrul căreia urmau să fie dezbătute mai multe proiecte sociale ale fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Anunțul a fost făcut de către președintele Comisiei, deputatul Elena Bodnarenco.

“Urma să discutăm mai mute subiecte importante, precum Codul funciar, dar și interdicția pentru ca cetățenii străini să devină proprietari ai terenurilor agricole, Totodată, pe agendă era inițiativa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor cu privire la alimentația gratuită pentru elevi”, a declarat Bodnarenco.

În ajunul alegerilor parlamentare, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a elaborat aproape 40 de proiecte de legi, care vin să îmbunătățească viața oamenilor. Toate aceste inițiative vor fi propuse Parlamentului spre aprobare.

In this article