Deputat PAS, despre Andrei Năstase: Sper în mama dracului să dăm mortul în groapă

Dezvăluiri scandaloase din interiorul Blocului ACUM. Nelly Sambris, o susținătoare aprigă a PPDA, și angajata trustului media Jurnal, a postat pe Facebook un mesaj, scris de către deputatul...

Dezvăluiri scandaloase din interiorul Blocului ACUM. Nelly Sambris, o susținătoare aprigă a PPDA, și angajata trustului media Jurnal, a postat pe Facebook un mesaj, scris de către deputatul PAS, Vladimir Bolea.

Parlamentarul spune că liderul PPDA, Andrei Năstase, este un mort, care trebuie „dat în groapă”.

Sambris susține că mesajul a fost scris de Bolea pe chatul PAS, după ce Andrei Năstase a pierdut la alegerile locale din Chișinău.

Replica din partea Sambris a venit după ce deputatul PAS Radu Marian s-a plâns într-o postare pe Facebook că PPDA îi atacă și face jocul socialiștilor.

“În ultimele zile am observat o ostilitate neobișnuită venită din partea activiștilor și fruntașilor Platformei DA! Eu am avut parte de insulte venite în din partea membrilor DA pe online, iar ieri, o colegă deputată de la partenerii de Bloc a decis că e o idee bună să facă un scandal monstru în plen Parlamentului, în direct, despre faptul că am copiat o lege din România”, a scris Marian.

 

In this article