Dependenţa Maiei Sandu de sondajele de opinie continuă să fie luată în zeflemea de fruntaşii Platformei DA

Dependenţa PAS şi a Maiei Sandu de sondajele de opinie continuă să fie luată în zeflemea de fruntaşii Platformei DA. Astfel, deputatul PPDA Inga Grigoriu consideră că cel...

Dependenţa PAS şi a Maiei Sandu de sondajele de opinie continuă să fie luată în zeflemea de fruntaşii Platformei DA. Astfel, deputatul PPDA Inga Grigoriu consideră că cel mai important sondaj este încrederea cetăţenilor.

„Susținerea și încrederea oferită de cetățeni este principalul măsurariu”, a scris Grigoriu, într-un comentariu pe Facebook la o declaraţie a colegului său de fracţiune Igor Munteanu.

Anterior, şi liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat că cei de la PAS folosesc sondajele de opine pentru a manipula opinia publică şi a induce impresia că formaţiunea Maiei Sandu ar fi într-o creştere continua.

În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4, Năstase a îndemnat alegătorii să nu se lase manipulaţi de cifrele din investigaţiile sociologice. “Nu mai lasati ca prin sondaje să ni se întunece minţile”, a declarat Andrei Năstase.

Şi vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, i-a luat peste picior pe cei de la PAS, pentru tendinţa de a manipula opinia publică prin intermediul sondajelor de opinie.

„Între scrutine nu există mai bun sondaj decât discuții directe cu Oameni în piață. Acolo vin toți, indiferent de viziuni politice”, a scris Alexandru Slusari, într-o postare pe Facebook.

In this article


Join the Conversation