Denis Vieru a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris

Denis Vieru a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris. În lupta pentru medalia de bronz, judocanul nostru a trecut de Walide Khyar, favoritul publicului...

Denis Vieru a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris. În lupta pentru medalia de bronz, judocanul nostru a trecut de Walide Khyar, favoritul publicului francez.

Denis Vieru scrie istorie pentru Moldova. Talentatul judocan a câștigat medalia de bronz, după un turneu absolut fabulos.

Lider în clasamentul mondial la zi, Vieru făcut o zi mare la Paris. Denis a început competiția în stil mare, el a trecut de primul adversar pe tablou, finlandezul Luukas Saha. În sferturi, luptătorul nostru a executat un Ippon superb, trecând în 44 de secunde de Strahinja Buncic.

În lupta din semifinale, Denis Vieru a fost aproape de calificarea în ultimul act, ghinionul a făcut însă imposibil acest lucru. Moldoveanul a cedat la limită în fața lui Abe Hifumi. De altfel, Hifumi este noul campion olimpic, după ce a triumfat în finala cu Willian Lima, din Brazilia.

În lupta pentru medalie, Denis a controlat tot duelul. Judocanul nostru a executat un procedeu fantastic în ultimile secunde, adjudecându-și prima medalie olimpică. Bronz pentru Denis Vieru și Republica Moldova într-o seara fantastică la Paris.

...
In this article