Democrații, despre grupul Plahotniuc, care a părăsit PDM: FRUSTRĂRI personale legate de anumite funcții

Vicepreşedintele PDM, Ruxanda Glavan, susţine că supărarea acestui grup s-a văzut după ce unii dintre ei nu s-au regăsit în conducerea formaţiunii, transmite BreakingNews.md cu referire la Publika...

Vicepreşedintele PDM, Ruxanda Glavan, susţine că supărarea acestui grup s-a văzut după ce unii dintre ei nu s-au regăsit în conducerea formaţiunii, transmite BreakingNews.md cu referire la Publika TV. 

“Decizia de astăzi, pentru mine, este una surprinzătoare, dar pe de altă parte, după Consiliul Politic de sâmbătă este previzibilă, pentru că am înţeles că au rămas supăraţi pentru că nu se mai regăsesc în conducerea partidului. Cel puţin, pentru, mine, nu este de înţeles, pentru că eu şi mulţi colegi am fost în stiuaţia în care am pierdut o funcţie politică sau publică, pentru că aşa a fost decizia partidului şi consider că frustrările personale legate de anumite funcţii nu trebuie să afecteze structura partidului.”, a spus Glavan.

Iar Monica Babuc a declarat că s-a așteptat la acest pas, după ce a văzut fotografia lui Candu cu u omul de afaceri Nathaniel Rothschild.

“Nu este un moment de mare bucurie, dar trebuie să vă spun că personal cred că era de aşteptat asemenea lucru. De ce spuneţi că a fost previzibilă? – De aceea сă m-am gândit la treaba asta când am văzut poza dlui Candu şi a dlui Sîrbu alături de dl Rotschield”, a declarat Monica Babuc pentru Publika TV.

Șase deputați democrați, Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Corneliu Padnevici, Eleonora Graur și Grigore Repeșciuc, toți apropiați fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, au părăsit, astăzi formațiunea. În cadrul unei conferințe de presă ei au declarat că nu sunt de acord cu mai multe decizii, luate de conducerea PDM.

In this article


Join the Conversation