Deconspirată reuniune a autorităților criminale din Moldova și Ucraina la Chișinău

Procurorii PCCOCS, împreună cu ofițerii INI, au dezvăluit o întâlnire clandestină a autorităților criminale din Moldova și Ucraina, desfășurată într-un local din Chișinău. Scopul reuniunii era stabilirea sferelor...

Procurorii PCCOCS, împreună cu ofițerii INI, au dezvăluit o întâlnire clandestină a autorităților criminale din Moldova și Ucraina, desfășurată într-un local din Chișinău. Scopul reuniunii era stabilirea sferelor de influență și numirea supraveghetorilor în ambele state. Operațiunea a fost desfășurată cu sprijinul angajaților de la „Fulger,” iar rezultatele au fost remarcabile.

În urma perchezițiilor, au fost identificate 18 persoane participante, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani. De la aceștia au fost confiscate telefoane și arme albe, consolidând probele împotriva grupului infracțional.

Persoanele implicate sunt supuse investigațiilor penale pentru crearea sau conducerea unei organizații criminale, precum și pentru organizarea de adunări ale membrilor acesteia. În conformitate cu prezumția de nevinovăție, toți cei implicați în acest caz vor fi supuși procesului legal în următoarele etape ale investigației.

In this article