Declarația președintelui Federației de Box despre boxerul bătăuș

Un polițist din orașul Cernomorsk, regiunea Odesa, a ajuns la spital după ce a fost bătut de un boxer moldovean. Ofițerul ucrainean s-a ales cu o leziune cerebrală...

Un polițist din orașul Cernomorsk, regiunea Odesa, a ajuns la spital după ce a fost bătut de un boxer moldovean. Ofițerul ucrainean s-a ales cu o leziune cerebrală și o fractură a osului temporal. Acesta a suferit craniotomie.

Președintele Federației de Box din Moldova, Vasile Chirtoca, a declarat pentru Deschide.MD că nu cunoaște nimic despre acest incident. Potrivit lui, zilele trecute pugiliștii din Republica Moldova nu au avut careva competiții în regiunea Odesa.

„Nu exclud că ar fi vorba despre un ex-boxer care nu are nicio atribuție cu FBM. Dar, vă promit că mă voi documenta și voi reveni cu informații suplimentare la acest subiect”, a declarat președintele Federației.

 

Potrivit Unian, incidentul a avut loc într-un restaurant unde se aflau cei doi. Apoi, s-a adeverit că unul dintre ei este un boxer din Republica Moldova, iar celălalt este un ofițer ucrainean. Aceștia doi au avut un conflict verbal, după care moldoveanul de 25 de ani i-a proiectat ofițerului ucrainean o lovitură puternică în cap. Potrivit informațiilor preliminare, răufăcătorul este boxer, victima a suferit o leziune cerebrală și fractură a osului temporal.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru cauzare intenționată de leziuni corporale grave, potrivit codului penal ucrainean. Tânărul moldovean a fost arestat.

In this article


Join the Conversation