De Ziua scriitorilor, Maia Sandu a enumerat autorii preferați. În listă nu se regăsește nici un scriitor din țara noastră

În goană după rating și PR, unii politicieni fac gafe grosolane, pentru care sunt taxați de către alegători. Președintele țării, Maia Sandu, nu este o excepție și în...

În goană după rating și PR, unii politicieni fac gafe grosolane, pentru care sunt taxați de către alegători. Președintele țării, Maia Sandu, nu este o excepție și în ultima perioadă comite tot mai multe greșeli.

În data de 3 martie, când în întreaga lume este marcată Ziua mondială a scriitorilor, șefa statului a publicat un filmuleț în care vorbește cât de important este ca elevii din țara noastră să cunoască și să citească scriitorii autohtoni. În același video, Maia Sandu cu multe emoții a povestit că și ea în copilărie avea o listă de autori preferați, doar că în această listă nu se regăsește nici un scriitor din țara noastră. 

“M-am bucurat să aflu că mulți dintre scriitorii mei preferați din copilărie sunt și scriitori preferați ai copiilor de astăzi: Alexandre Dumas, frații Grimm, Andersen, Victor Hugo, Agatha Christie”, a spus Maia Sandu.

In this article