De ce Năstase nu se apără când e numit hoț, contrabandist și agent rus?

Liderul PPDA, Andrei Năstase, ar fi agent al serviciilor speciale ruse și ar fi fost implicat în cazuri de contrabandă, dar și de contrafacere a țigărilor. Acuzaţiile grave...

Liderul PPDA, Andrei Năstase, ar fi agent al serviciilor speciale ruse și ar fi fost implicat în cazuri de contrabandă, dar și de contrafacere a țigărilor. Acuzaţiile grave au fost aduse de viceprimarul general de București, Aurelian Bădulescu, în cadrul unei emisiuni televizate, şi nu au fost comentate încă de Andrei Năstase.

Pornind de la aceste acuzaţii, publicaţia Timpul constată, într-un articol de analiză, că Andrei Năstase devine agresiv atunci când este întrebat despre aceste acuzaţii.

“Comportamentul agresiv al lui Năstase când e întrebat despre acuzațiile ce i se aduc, consolidează neîncrederea în nevinovația lui. De peste cinci ani Năstase este prezent în viața publică din Moldova. Toți acești ani Năstase a fost oficial fără de lucru și nu a declarat venituri. Modul de viață care-l duce solicita cheltuieli: mașini, șoferi, gardă de corp, telefoane, deplasări și alte elemente și acțiuni, care indică la cheltuieli. E firească întrebarea – de unde-s banii?”, întreabă Timpul.

“Legenda precum că soția a făcut economii în Germania și i-a dat bani, așa cum a explicat Năstase cumpărarea mașinii noi de 1 milion de lei, nu este credibilă. Apare întrebarea firească: cine sunteți, dle Năstase? Probabil că timpul apropiat se va produce o dezlegare în “istoria Năstase”, și această dezlegare va fi accelerată de declarațiile viceprimarului de București Bădulescu. Și mai repede poate face lumină în toate Năstase. Dacă ar fi sigur că e nevinovat, el demult i-ar fi atacat”, mai scrie Timpul.

In this article


Join the Conversation