De la 500 până la 5000 de lei: Ion Ceban: Oferim acest ajutor financiar pentru mai multe persoane, care au nevoie de suport din partea noastră

Primarul general, Ion Ceban, anunță oferirea mai multor ajutoarea financiare pentru mai multe categorii de persoane din capitală. Astfel, se va acorda câte 500 lei pentru 78 donatori...

Primarul general, Ion Ceban, anunță oferirea mai multor ajutoarea financiare pentru mai multe categorii de persoane din capitală.

Astfel, se va acorda câte 500 lei pentru 78 donatori de sânge. Pentru această categorie este prevăzută suma de suma totală – 39 mii lei.

Primăria va oferi câte 700 lei ajutor material pentru 8000 de copii din familii defavorizate din municipiul Chişinău, pentru pregătirea elevilor de noul an şcolar. Suma totală – 5 milioane 600 mii lei.

De asemenea, se va acorda susţinerii financiare pentru 78 de copii rămaşi fără ocrotire părintească şi copii rămaşi temporar fără ocrotire părintească plasaţi în serviciul de tutelă/curatelă din instituţiile rezidenţiale:

– 20 de copii ce vor merge în clasa I vor primi câte 5000 lei fiecare;

– 46 de absolvenţi ai clasei a IX vor primi câte 3000 lei fiecare;

– 12 absolvenţi ai clasei a XII, vor fi alocaţi câte 5000 lei.

Suma totală fiind de 298 mii lei.

Primarul general Ion Ceban spune că nu trebuie să uităm să ajutăm pe cei care au nevoie de ajutor în această perioadă. „Facem tot posibilul ca toate aceste persoane să se bucure de cele primite”.

In this article